RESUMS REUNIONS

REUNIÓ AMB COORDINADOR ARRO

PROPOSTA MILLORES ARRO

13/2021

Ahir, dia 04/02/2021, ens vàrem reunir amb l’Intendent Coordinador de les ARRO, Sr. Antolín. Volem agrair la seva predisposició a mantenir oberts els canals de comunicació amb el sindicat, atendre i estudiar les nostres propostes de millora que li hem fet arribar.
L’Intendent ens ha fet explicat el projecte de futur per les ARRO. Sobre el qual estaríem encantats de poder fer les aportacions que cregui oportunes, si s’acaba formalitzant.
Malauradament, la COVID-19 va aturar les jornades de formació conjunta entre diferents ARRO, les qual es reprendran tant bon punt sigui possible. En aquest sentit, ens ha informat sobre la unificació d’horaris entre les ARRO RPMB-RPMS-RPMN per potenciar aquesta formació conjunta i anar convocant les altres ARRO de territori, segons la seva disponibilitat horària.
Pel que fa a les millores que li hem fet arribar:
• Cascs antiavalots: Hi ha una compra en marxa per reposar els més antics. S’ha retardat per un tema burocràtic.
• Emissores Portàtils: manquen emissores per assignar a cada efectiu.
• Vehicles: Han d’arribar nous vehicles en breu. Proposem canvi de sistema rènting per revisions per hores de treball i no quilometratge.
• Jaqueta ARRO: aprovada i pendent d’arribar; segurament amb el nou uniforme d’USC.
• Escuts especialitat ARRO: s’està treballant per donar-los de dotació a tothom, però és un tema pressupostari (vaja el tema de sempre…)
• Funda de cama d’arma curta: demanem que sigui de dotació.
• Armilles exteriors tàctiques tipus “MOLLE”: demanem que s’ampliï la dotació, sobretot per a comandaments i caps d’equip.
• “Kits de formació”: s’ha demanat la compra de més kits de formació (armes simulades, defenses, “paos” i altres). Els actuals són insuficients.
• Equipaments formatius: tenim mancança d’equipaments formatius, tot i disposar d’alguna instal·lació, estem bloquejats en burocràcia que permeti fer-n’hi ús amb totes les garanties de responsabilitat civil.
• Horaris i GNP: és un tema històric. Traslladem la necessitat d’una regulació de l’horari especial específic. Sense afectar a la operativitat ni flexibilitat horària, però que garanteixi una estabilitat i compensació, ja sigui per canvis sobtats d’horari o disponibilitat.
• Compensació 12h manutenció dinar “MOIN”: tema econòmic; reclamat a altres instàncies.
• Sortida especialitat i oferta concurs: Ens ha traslladat el seu projecte per garantir una sortida digna de l’especialitat, la qual permeti alhora una mobilitat laboral en quant a oferiments i concursos. L’envelliment de la plantilla és un fet ineludible i que cal afrontar el problema abans que sigui massa tard.

En el context d’aquesta reunió. li hem traslladat el malestar generalitzat que els darrers dies ens fan arribar companys/es de l’ARRO RPMS, sense entrar en més detalls, però que caldria buscar una solució a la situació que s’ha generat.

USPAC L’ESCUT DELS MOSSOS

05 de febrer de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.