TAULA DE NEGOCIACIÖ

AQUEST DIVENDRES DIA 23 DE JUNY, NOVA REUNIÓ DE LA MESA DE NEGOCIACIÓ

 

Ahir vam rebre la convocatòria per a la següent reunió de la mesa negociadora sobre condicions de treball del CME, que se celebrarà aquest divendres dia 23 de juny.

A l’última reunió celebrada el passat 2 de juny es van acceptar la majoria dels punts de l’apartat 1, tal com us vam fer arribar a l’anterior comunicat. Dies posteriors vam presentar via registre una sèrie d’esmenes i esperem que siguin acceptades i que aquest divendres ja es pugui tancar aquest primer acord, relacionat directament amb la conciliació familiar.

Ara continuem amb el punt de la disponibilitat, en el que l’administració ja a la reunió del dia 25 de maig, es va comprometre a presentar una nova proposta després de l’oposició directa per part de la nostra unió sindical a acceptar les seves pretensions de comunicacions via correu electrònic i altres. La nostra petició és hora treballada fora de l’horari planificat a començament d’any, es compensarà com a hora extra.

També està a sobre la taula la resposta que esperem que ens donin al punt 3, que contempla el complement específic circumstancial variable, que engloba: l’augment del preu de l’hora nocturna, compensació de treball planificat de 12 hores o més, compensacions per treball en festiu assenyalat i festius de Nadal, la disponibilitat no presencial, el complement circumstancial d’especial responsabilitat i l’assistència a declaracions judicials.

No deixarem que aquestes reunions es converteixin en el dia de la marmota i la intenció és avançar i tornar a les reunions setmanals per poder anar signant nous acords.

Tal com es va acordar a la segona reunió de la mesa de negociació, que estiguem tractant aquests punts no era excloent per anar avançant en altres més complexos com el Pla de Carrera Professional i el desglossament del Complement Específic. En aquest sentit, demanem que mentre es tracten els primers punts del guió establert i acordat, anar avançant amb la resta.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 20-06-2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.