TAULA DE NEGOCIACIÖ

EL DIRECTOR GENERAL DE LA POLICIA CONFIRMA QUE LES MESURES DE L’ACORD DEL 31 DE JULIOL VAN ENTRAR EN VIGOR EL 26 DE SETEMBRE DE 2023 PER ACORD DEL GOVERN I QUE TOTES ELLES ES REMUNERARAN AMB CARÀCTER RETROACTIU

Avui 27 d’octubre s’ha celebrat la primera Comissió de Seguiment de l’acord signat el 31 de juliol de 2023.

El Director General de la Policia ha confirmat el que us hem explicat des del primer dia, que l’acord és efectiu des del 26 de setembre i que totes les mesures entren en vigor des d’aquell dia i es pagaran amb caràcter retroactiu.

Tot i els diferents bulos, falses informacions, fakes news i altres que estan fent córrer els de sempre, els polítics de la FEPOL-UGT, juntament amb la seva marca blanca, ja coneixeu que des de fa anys són un llop amb la pell de corder, però això ho deixem per un altre comunicat, ara ens centrem en el que interessa al col·lectiu:

A la reunió ens han presentat la nova instrucció que regula tant els permisos de conciliació familiar com altres punts de l’acord de nous pagaments, que necessiten modificacions normatives d’instruccions, com la instrucció de vacances, la de regulació del complement d’especial responsabilitat, la de les gnp’s i els judicis.

Es pagarà amb caràcter retroactiu perquè la modificació i la implementació de nous aplicatius informàtics tant de la Direcció General de la Policia com de funció pública no es fan d’un dia per l’altre, per aquest motiu es pagarà a posteriori, però des del dia 26 ningú perdrà ni un sol euro generat per aquest acord.

El complement específic variable per especial penositat del torn de treball (CEV Torns) remarquem que lògicament està en vigor i que es pagarà retroactivament. Desmenteixen les informacions que arriben que no hi hagi diners per pagar-lo, que això és mentida. Així que els torns de treball de divendres a diumenge i els festius, començant pel pròxim dia 6 de desembre i la resta del llistat es cobraran amb efectes retroactius des del dia 26 de setembre que és quan entra en vigor l’acord.

Us confirmem que els judicis també es pagaran amb caràcter retroactiu des de la vigència de l’acord, 26 de setembre, tot i que porteu setmanes escoltant dels de sempre el contrari i que la casa mana sobre si es fan per webex o no (tots sabem que és el Jutjat)

S’ha d’especificar que les gnp’s estan clares perquè era un funcionament que ja estava en vigor, així que fins informe final de la Comissaria Tècnica, s’han donat ordres que les planificacions de gnp’s continuïn com fins ara als destins que seran d’aplicació i que consten a l’acord i també es pagaran amb caràcter retroactiu.

També el complement d’especial responsabilitat serà retroactiu sempre que siguin llocs de treball que compleixin amb els criteris de l’acord.

Els complements acordats per a caps de torn i la pujada de nivell per a la família professional d’investigació, inclosa policia administrativa regional, entraran en vigor al novembre, com hem informat sempre.

Pel que fa a l’escala intermèdia, el Director General de la Policia ha confirmat que no es faran les guàrdies d’ABP ni ART. Només estan en vigor les guàrdies que surten expressament recollides a l’acord. Els llocs al territori on no quedi coberta pel cap de torn regional operatiu es crearà, fins a l’arribada de nous comandaments, la figura del comandament d’incidències retribuïda amb l’import de les guàrdies de comandament. També havíem informat d’aquest punt.

Es donaran les instruccions oportunes als serveis d’administració perquè arribi a tots ells aquesta informació i els dies vinents ens faran arribar les instruccions normatives amb les actualitzacions pertinents per fer aportacions i que es puguin publicar.

Estem convocats per una nova reunió de la Comissió de seguiment de l’acord en dues setmanes.

Ja hem entrat a la segona fase de la negociació i continuem treballant per a millores de les condicions laborals de Moss@s. Jornada de treball, horaris, reducció de jornada i pla de carrera. Esperem que FEPOL-UGT no continuï intentant dinamitar les negociacions de manera interessada i per guerres que no tenen res a veure amb els Moss@s.

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 27-10-2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.