REGIONS POLICIALSRESUMS REUNIONSTerres de l’Ebre

170/2023 RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS DE LA RPTE 31-10-23

170/2023

Avui, 31 d’octubre de 2023, ens hem reunit les organitzacions sindicals representatives amb els caps de la RPTE. Aquests són els punts aportats per la USPAC:

  • Manca d’efectius de trànsit. Dades sobre segona activitat i gent amb adaptació laboral a l’especialitat de Trànsit a la Regió: Actualment, a l’ART hi ha 22 efectius a Mora i 62 a Tortosa. D’aquests hi ha 4 en segona activitat i un més en curs, 22 adaptacions de treball i 8 impeditives. D’aquests últims, 5 estan repartits pels escamots i fan tasques d’introducció de documents i els altres 3 a oficines.
  • Manca de vehicles a Gandesa (ja es va elevar a Regió prèviament i fa mesos): Cada ABP té assignats els seus vehicles. En el cas que hi hagi qualsevol problemàtica, la Regió fa la reorganització amb el que es disposa.
  • Situació efectius d’investigació a la Regió, sobretot a Gandesa. Previsió de nous oferiments?: Ens informen que, en breu, ha de sortir un oferiment regional de 2 caporals per a la UI Gandesa.
  • Manca efectius a L’Ametlla de Mar: Vam demanar fa mesos dimensionar correctament aquest destí, amb resultat negatiu, ja vam traslladar la resposta a Regió també, la situació creiem que és preocupant. Des de la Regió i l’ABP pertinent ja s’han enviat els informes perquè es faci un bon dimensionament. Insistim: s’ha d’actualitzar la RLT correctament!
  • Càmeres perimetrals comissaries i si renovaran també les de garjoles: Actualment, estan acabant de substituir a la RPCT i quan acabin començaran per la RPTE. Està previst per principis de gener i calculen que les 5 comissaries trigaran 3 mesos aproximadament. Pel que fa a les càmeres de garjoles primer van dir que no, després que si i s’ha tornat a preguntar, però no han rebut resposta encara.
  • Manca d’espai al pàrquing interior vehicles policials a Tortosa: Amb l’arribada de nous vehicles no logotipats hi ha aquesta problemàtica. Ens diuen que miraran com gestionar-ho.
  • Seguim amb la reclamació dels pagaments pendents de cobrar, dietes i quilometratges de cursos de la Marítima (2019): Ens informen que ja està a Intervenció d’Economia i Hisenda pendent de pagament. A veure si és veritat perquè tot plegat és VERGONYÓS! No es pot estar 3-4 anys per pagar aquestes indemnitzacions!

Recordeu que si teniu cap problemàtica o queixa ens la traslladeu mitjançant el vostre delegat de referència o a rpte@uspac.cat i ho elevarem immediatament on pertoqui.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Tortosa, 31 d’octubre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.