TAULA DE NEGOCIACIÖ

LLUM VERDA A LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA

 

Avui 23 de març de 2023 s’ha celebrat la tercera reunió de la mesa de negociació col·lectiva per al Cos de Mossos d’Esquadra, on l’administració ha manifestat que SÍ negociarà TOTS els punts proposats per les organitzacions sindicals que a la reunió anterior va acceptar.

Ens congratula aquest posicionament i que no anem, com sempre, a un acord de mínims que no faria justícia a tots aquests anys que només hem fet que perdre poder adquisitiu. Per aquest motiu estem junts els sindicats majoritaris al Consell de la Policia.

Ara, les següents passes a fer:

L’administració portarà tots els punts presentats a la Comissió de Retribucions que es reunirà el proper dia 20 d’abril de 2023
Donaran l’OK a la part pressupostària que es pot destinar a les millores presentades
L’administració ens farà retorn d’aquest informe per a valoració de les organitzacions sindicals representatives del CME.

El Director General ha deixat clar que NO es pot realitzar una pujada global a tot el col·lectiu perquè la Llei de Pressupostos del 2023 ho prohibeix, però sí s’obre la porta a altres compensacions econòmiques proposades pels sindicats.

A part de les mesures econòmiques, també s’atendran les propostes que no tenen un impacte econòmic o que és mínim, relacionades amb la conciliació familiar; permisos, vacances, reduccions de jornada i d’altres.

Us adjuntem el document presentat per l’administració, on ha marcat en verd, les mesures que es presentaran per poder negociar la seva aplicació.

Hem deixat clar que ens mobilitzarem si no atenen les millores plantejades.

 

LA UNIÓ, HA FET FORÇA!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.