TAULA DE NEGOCIACIÖ

PRIMERA REUNIÓ DE NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA

Primera reunió de negociació col·lectiva

Proposta administració inici negociació 25-05-2023

Proposta unió sindical 25-05-2023

 

Ahir, tal com estava previst i us havíem informat, es va mantenir la primera reunió de negociació col·lectiva.

L’Administració, representada per la Secretaria General del Departament d’Interior, el DG de la Policia, la subdirectora de Recursos Humans i la Comissària Mònica Luís, ens van informar de l’autorització per negociar de la Comissió Retribucions i Despesa de Personal i ens van entregar una proposta de millores en relació amb els 4 primers blocs plantejats:

– Mesures relatives a permisos, vacances, reduccions de jornada i conciliació.

– Altres aspectes amb contingut econòmic (compensació per assistència a judicis i assegurances).

– Revisió de la regulació d’horaris i jornada de treball.

– Actualització de conceptes retributius vinculats a l’especialitat, la disponibilitat, la perillositat, la penositat, la nocturnitat, l’especialitat d’horaris i el treball en caps de setmana, l’especial responsabilitat… + regulació de la disponibilitat.

 

*Adjuntem la proposta de l’Administració.

Els sindicats sotasignats, que com ja us vam informar hem fet diverses trobades per consensuar una proposta conjunta, seguint els punts als quals ens havien donat llum verda per negociar i millorar de cada bloc, vam entregar les nostres demandes, en referència als punts tractats. Quan es tractin altres blocs, presentarem les altres demandes que ja tenim preparades. Cada cosa al seu temps!

Adjuntem el document presentat.

Donant un cop d’ull al document presentat per l’Administració veiem el que ja ens imaginàvem: proximitat en alguns temes, total desacord en altres (per exemple en la regulació que pretén de la disponibilitat) i remuneracions a la baixa.

Ara a nosaltres ens toca estudiar bé la seva proposta, que l’Administració revisi la nostra i que ens convoquin a una nova reunió (que vàrem demanar per la setmana que ve) per continuar negociant i aproximant posicions.

 

Des de l’altre bloc sindical (la FEPOL) no va fer entrega de cap document o proposta concreta sobre aquests punts, manifestant que “AQUESTES QÜESTIONS NO SÓN PRIORITÀRIES I DAVANT EL DOCUMENT QUE PRESENTA EL GOVERN DIEM NO” i continuava defensant que cal començar per altres punts més prioritaris. Imaginem que ara, amb la publicitat dels documents adjuntats i tal com estan les negociacions, no tardaran a fer una proposta a l’alça de tot plegat, i seran benvinguts a la negociació!

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 26-05-2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.