TAULA DE NEGOCIACIÖ

REUNIÓ COMISSIÓ SEGUIMENT ACORD JULIOL 2023. COMENÇA A ESTABLIR-SE LA NORMALITAT I ENS INFORMEN DEL PAGAMENT IMMINENT DELS JUDICIS AMB ELS NOUS IMPORTS

Ahir 6 de gener de 2024 a la tarda, es va reunir la comissió de seguiment de l’acord signat el passat 31 de juliol de 2023 i es van tractar els següents punts:

 

Pagament judicis. Aquest divendres faran transferència pagament dels judicis a partir del 26 de setembre, octubre i novembre. Com ara els judicis són una indemnització per raó del servei, no es pagaran amb la nòmina, sinó que es farà la primera setmana del mes.

La primera setmana de març es pagaran els judicis de desembre, la primera setmana d’abril els judicis de gener.. i així successivament. Amb la implementació del nou sistema informàtic el pagament serà més a curt termini, no com fins ara que podies tardaves sis mesos a cobrar-los.

Es pagaran 750000 euros del mes d’octubre i 700000 euros del mes de novembre.

 

Instrucció de judicis. Es van tenir en compte algunes de les aportacions que vam fer a la instrucció de judicis i aviat sortirà publicada. Ens tornen a dir que tal com es feia fins ara, si tens planificat torn festa o tardes es cobraran els judicis, que són conscients que hi ha un col·lectiu amb un missatge fals dient que si estàs de tardes no cobraràs el judici del matí. (Sí, el SAP FEPOL, una mica “cansinos” ja amb la cançoneta de les mentides..)

 

Instrucció de vacances. Hem elevat la queixa que en algunes comissaries no s’estava respectant el tant per cent de vacances establert a l’acord i ens han respost que els hi trametem aquestes incidències i es solucionaran.

 

GNPs. Hem elevat que hi ha certes unitats i àrees que estan variant les planificacions de les GNPs tant d’agents com de comandaments i s’haurien de mantenir aquestes GNPs tal com estaven planificades fins ara. Ens han contestat que estan generant informes per acabar d’implementar el sistema de GNPs al territori.

També hem elevat la queixa que el nombre d’efectius en GNPs de les ARRO és insuficient i que s’ha d’elevar aquest nombre d’efectius per donar una cobertura real en cas d’emergència. Ens han respost que faran una revisió.

 

Hores extres. A la nòmina del mes de febrer es pagaran les hores extres actualitzades ja al preu per categories. Aquestes inclouen les generades per activacions de les GNPs

 

Instrucció especial responsabilitat. Ens lliuren esborrany instrucció modificada amb algunes de les esmenes aportades i ens emplacem al pròxim dia 13 de febrer per donar ok definitiu i posterior publicació.

 

Altres informacions.

La Subdirecció General de Recursos Humans s’ha compromès a treure una nota explicativa a la intranet aquest divendres per explicar els pagaments dels judicis i una altra posterior (durant el mes de febrer) per comunicar pagament hores extres.

Aquesta Unió Sindical està insistint que és necessari una contínua inversió en els sistemes informàtics i una actualització dels mateixos de manera contínua.

Entenem que des del 2008, al no implementar-se cap millora per inacció del supersindicat majoritari dels últims 15 anys, no s’hagi tocat el programari, però no poden deixar de costat una eina tan important per a la gestió de gairebé 19000 treballadors que ara veuen com es demoren part dels seus pagaments!!!

 

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

Catalunya, 07-02-2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.