TAULA DE NEGOCIACIÖ

REUNIÓ COMISSIÓ SEGUIMENT ACORD JULIOL 2023. NOSALTRES HEM FET LA FEINA

En la reunió d’avui de seguiment de l’acord ens ha sorprès que malgrat que hagi hagut avenços en relació amb les GMP’s (han presentat el text que cal treballar), han acceptat demandes nostres i han incorporat unitats que no estaven contemplades… I han anunciat els pròxims pagaments i aquí ha vingut la indignació.
Com bé sabeu al gener es van iniciar els pagaments del judici amb caràcter retroactiu i per fi ha quedat tot normalitzat informàticament perquè es faci de manera ordinària.
Al febrer, les hores extraordinàries amb els nous imports per escales. Que ja està també en funcionament.
Al mes de març ens han comunicat avui que només es pagaran els imports generats pel CEV (complement especial variable punt 2 de l’acord) corresponents al mes de gener. El pendent retroactiu des de l’entrada en vigor de l’acord 26/9/23 fins al 31/12/23 malgrat que està tot introduït i el sistema funciona bé es farà a la nòmina d’abril.
El motiu/excusa és que aquest mes el Departament d’Economia està dedicat al càlcul i pagament del 0,5% addicional que falta de l’acord amb funció publica a tots els funcionaris.
Aquest motiu ho endarrereix tot un mes, cosa que no entenem si ja està introduït i verificat per interior que economia ajorni un mes els pagaments retroactius d’un acord pagant només els del mes de gener de l’any en curs.
Per aquest motiu hem adreçat una petició de reunió extraordinària amb caràcter urgent amb la secretària d’Interior, el director general de la Policia i un/a responsable del Departament d’Economia per exigir el compliment del calendari de pagaments previst i comunicat en anteriors reunions.

Repetim, nosaltres ja hem fet la feina i si de nosaltres depengués, ja ho hauríeu cobrat tot. Ara volem saber i exigir no demorar més l’acordat i signat amb l’administració efectiu des del 26 de setembre de l’any passat.

 

Catalunya, 07/03/2024

LA UNIÓ FARÀ LA FORÇA!

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.