ACCIÓ SINDICAL

UN COP TENIM NOU GOVERN, SOL·LICITEM A LA NOVA CONSELLERA D’INTERIOR, NÚRIA PARLON, REPRENDRE LES NEGOCIACIONS AL CME

108/2024

Un cop formalitzat el nou Govern i amb una nova consellera al capdavant del Departament d’Interior, ahir mateix vam registrar escrit a la Consellera Parlon demanant reprendre les negociacions al CME.

Li hem traslladat a la Consellera que amb l’inici del període eleccions i fins divendres on es va investir el nou President de la Generalitat de Catalunya, s’havien aturat les negociacions que havíem iniciat les organitzacions representatives del Cos de Mossos d’Esquadra, a l’espera de tenir un Govern vàlid i legítim.

Ara, que tenim nou Govern i que ahir mateix va tenir lloc el traspàs de carteres, , és hora de reprendre les negociacions aturades. Entre molts punts que van quedar pendents de tractar està sobretot, el Pla de Carrera Professional pel CME, i que es trobava ja en una fase de la negociació bastant avançada.

Per tot això li hem sol·licitat que es convoqui de nou la Taula de Negociació amb el Pla de Carrera Professional sobre la taula, entre d’altres millores pendents de tancar pel Cos de Mossos d’Esquadra.

No menys importants són els punts que quedaven pel que fa a horaris, formació i reducció de jornada anual.

Esperem que la nova Consellera d’Interior estigui a l’alçada i que s’acceleri en les negociacions, que de no ser per l’aturada provocada per les últimes eleccions i pel fet d’estar amb un Govern en funcions, de ben segur estarien ja tancades.

El CME es mereix, i més davant els últim fets esdevinguts, que se’l reconegui i compensi degudament, des de la USPAC demanem que aquesta reunió no es demori més i posi data per reprendre els treballs iniciats fa mesos.

 

USPAC, EL SINDICAT DELS MOSSOS

Barcelona, 13 d’agost de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.