ACCIÓ SINDICAL

NO VOLEM UNA “TROBADA BREU” A EGARA APROFITANT LA VISITA DE PRESIDENT I CONSELLERA D’INTERIOR, VOLEM I SOL·LICITEM UNA CONVOCATÒRIA DEL CONSELL DE LA POLICIA

109/2024

Ahir, al vespre, després que algun mitjà de comunicació filtrés una “reunió amb els sindicats” aprofitant la visita al Complex Central que avui farà el Molt Honorable President, Salvador Illa, i la Consellera d’Interior, Núria Parlon, reunió que en cap moment ens constava, vam rebre una convocatòria finalment per tenir una “trobada breu”, avui 14 d’agost a les 11’30h.

Com ja vam anunciar en l’anterior comunicat, dilluns registràvem escrit a la Consellera demanant reprendre les negociacions, i avui, entenent que no es podran tractar els temes pendents i que SI són d’interès del nostre col·lectiu en una “trobada breu” i donat que el lloc on s’han de tractar aquests punts és el Consell de la Policia, hem registrat escrit demanant la seva convocatòria.

El darrer Consell ordinari de la Policia va tenir lloc el dia 14 de juny de 2024, amb dues sessions. Estableix l’art. 13.1 del Decret 145/1996, de 30 d’abril, que el Consell de la Policia s’ha de reunir de forma ordinària cada dos mesos.

Com a organització sindical representativa dels membres funcionaris del cos de Mossos d’Esquadra-Policia de la Generalitat de Catalunya, hem sol·licitat:

  • Que es convoqui la sessió ordinària del Consell de la Policia, a l’empara de l’art. 13.1 Decret 145/1996.
  • És urgent tractar punts tan rellevants com: el desprestigi actual del CME, la represa de les negociacions aturades, Pla de Carrera Professional al CME, reducció de la jornada anual, responsabilitats per les denúncies de la L.O. 4/2015 no tramitades per l’anterior Govern, la territorialitat dins del Decret de promoció i provisió, entre molts altres.

La trobada d’avui, com a presa de contacte que entenem serà, està bé però el Cos de Mossos d’Esquadra necessita avançar en les seves millores que van quedar aturades i que s’han de reprendre, més enllà de donar també compliment al Decret 145/1996 pel que fa als terminis en què es convoca el màxim òrgan de negociació del CME.

 

USPAC, EL SINDICAT DELS MOSSOS

14 d’agost de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.