ARRO – BRIMO: SOL·LICITEM ESCUTS BALÍSTICS AMB FINESTRA

PDF

249/2022

L’increment de serveis relacionats amb el cultiu i tràfic de la marihuana al nostre territori ha suposat l’increment de serveis relacionats amb aquests fets delictius, ja sigui amb assalts/registres a plantacions com a domicilis on resideixen els presumptes autors.

És de domini públic tant els perillosos paranys que ens podem trobar a les diferents plantacions que desmantellem dia rere dia (mitjana 1 o 2 /dia), com l’increment detectat d’armes de foc que disposen els presumptes autors d’aquests fets delictius.

Analitzant els riscos laborals que estem exposats i la necessitat de dotar de material de protecció als efectius que han de fer-hi front majoritàriament en primer moment (BRIMO-ARRO), hem sol·licitat la compra i millora de dotació actual d’escuts balístics rígids amb finestra.

Ens consta que els que hi ha actualment són del tot insuficients, mancances a BRIMO i a algunes ARRO que en tenen algun o NO EN TENEN.

L’escut balístic sense finestra, tot i la protecció balística, l’ús pel qual està dissenyat aquest, no és apropiat per un registre amb seguretat, ja que el seu portador ha d’exposar zones vitals per tenir una millor visibilitat.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

14 d’octubre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.