BRIMO, ARRO, USC I ALTRES UNITATS TENIU TOT EL NOSTRE SUPORT

37/2022

Des de la USPAC volem traslladar tot el nostre recolzament als companys/es de BRIMO, ARRO i altres unitats, que durant el cap de setmana han realitzat els diversos serveis relacionats amb els talls de la Meridiana de BCN.

Som servidors públics i els garants del compliment de la normativa vigent, però sobretot, el nostre Departament i la direcció política del CME, han de vetllar per garantir la integritat física dels seus treballadors/es.

Si el “nou model d’ordre públic”, avui en procés de revisió i reforma en seu del Parlament de Catalunya, ha de suposar “limitar” l’ús d’eines policials que garanteixin la integritat dels membres del CME, com a sindicat representatiu ens trobaran defensant, amb tota la fermesa possible, els drets i la integritat física dels nostres companys/es.

Tornem a posar als servidors públics del CME als “peus dels cavalls” i se’ns acaba responsabilitzant de les decisions governatives relatives a la limitació o prohibició del dret a manifestació, de les quals, només estem obligats a executar-les.

Companys/es de la BRIMO, ARRO, USC i totes les altres unitats…
BONA FEINA!!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S
14 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.