SUBCOMISSIÓ DE MATERIALS AMB SINDICATS 11-02-2022

36/2022

Divendres, 11 de febrer, vam assistir a la Subcomissió de Materials, després d’insistir hem aconseguit separar a les reunions materials i infraestructures. Us fem un resum dels punts més importants aportats per la USPAC i si necessiteu ampliació o aclariment podeu contactar directament amb la delegada de Riscos Laborals:

 

Uniformitat nova:

• S’anirà repartint poc a poc, però no es podrà fer servir fins a la data que digui la DGP per fer el canvi.
• El canvi de la funda d’arma dels agents en pràctiques estan esperant resposta del distribuïdor.

 

Unitat ARRO:

• Respecte a les Ford Trànsit, són conscients de la problemàtica de l’avaria de motor, el primer trimestre del 2023 han d’arribar vehicles i han canviat de fabricant per tal de no patir el mateix problema, però les que hi han s’ha d’acabar el contracte de rènting.

• Respecte a la jaqueta, tindrem resposta a la pròxima reunió.

 

Problemàtiques generalitzades:

• Respecte a la falta de tacte dels guants antitall, ens comenten que a més de ser antitall també són contra agents biològics i és precisament per aquest motiu que són així.

• Reposició cadires d’arreu de tot el territori: Es fan dues peticions anuals per tot el departament, si hi ha cadires en mal estat feu NI i ens l’envieu per donar-li tràmit urgent.

 

Unitat de trànsit:

• Vehicles amb molts kilòmetres. A finals de 2022 es canviaran tots els vehicles. Per solucionar la qüestió dels kilòmetres, s’ampliaran la quantitat de vehicles per poder deixar els vehicles descansar i que no estiguin les 24h circulant.

• Tot el personal de trànsit han de disposar de 4 pantalons, els motoristes disposaran de 2 de moto i 2 normals. Està en licitació.

 

Unitat APEN:

• Els vehicles uni-mampara han estat retirats per normativa, ja que només disposen d’una sortida i ja no estan homologats. S’està treballant en una solució.

• Referent a la queixa de manca d’espai, s’està treballant amb un altre tipus de vehicles més adient per a APEN, tipus minifurgoneta.

 

Zones de muntanya o rurals, vehicles 4×4 PUR:

• A finals de 2022, arribaran vehicles 4×4 PURS. Es distribuiran per necessitat del territori.

Us recordem que davant qualsevol incidència i/o queixa no dubteu en consultar al vostre delegat/da o enviar-nos un correu a riscoslaborals@uspac.cat i ho traslladarem on pertoqui de manera immediata.

 

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 14 de Febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.