ACCIÓ SINDICAL

NO APRENEM DELS ERRORS DEL PASSAT

134/2019

Des del Sindicat USPAC condemnem tota violència i les agressions patides pels  nostres companys i companyes. Lamentem la manca de resposta i recolzament dels nostres dirigents polítics, que han tardat dos dies en aparèixer públicament per fer costat al Cos de Mossos d’Esquadra

Els últims aconteixements demostren que la situació ens ha sobrepassat, provocant que aquest sobreesforç recaigui únicament a les unitats a peu de carrer.

Denunciem que les unitats d’ordre públic (ARRO i BRIMO) estan suportant jornades maratonianes, en molts casos, de mes de 15 hores sense relleus i avituallament bàsic, havent de suportar llançaments d’ampolles amb àcid, pedres i tot tipus d’objectes contundents agreujat per la manca de material i equipaments adequats per fer front a aquestes agressions com pot ser que moltes de les armilles antitrauma estan caducades (algunes d’elles des del 2017), els cascs obsolets i la manca de material d’ordre públic per les unitats ARRO d’arreu del territori demanat en diverses reunions i la resposta és que a les ARRO segons quin material no els hi toca.

Des del sindicat USPAC, denunciem per enèsima vegada que les unitats d’USC no són agents d’ordre públic, no tenen ni formació ni material per realitzar aquestes tasques, posant en perill la seva integritat física.

És vergonyós veure les imatges que s’han repetit últimament als mitjans de comunicació companys amb pantalons de pinça, camisa i sabates realitzant tasques d’ordre públic amb cascs de moto, les imatges es tornen a repetir. Denunciarem totes i cada una d’aquestes escenes mitjançant els nostres serveis jurídics perquè es derivin les responsabilitats al Departament d’Interior.

El risc al que exposen a la integritat física dels agents no es ASSUMIBLE!! I tampoc assumirem que el risc no sigui evitat per qui el preveuen.

Estem i estarem sempre al costat dels nostres companys en aquests dies tan difícils sense ambigüitats ni contradiccions, sempre moss@s!!

Recordem a tots els companys que els serveis jurídics estan de guàrdia les 24 hores, en el cas de lesions patides o altres incidents no dubteu en contactar amb els vostres delegats.

ELS MOSSOS NO HEM DE PAGAR CAP CONTRADICCIÓ.

 

Barcelona, 17 octubre de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.