DENUNCIEM LES TEMPERATURES DELS VESTIDORS DE REUS

PDF

178/2022

Ahir dia 8 de juliol de 2022, el nostre delegat es va desplaçar fins a les dependències per tal comprovar i mesurar temperatures, ja que vam rebre queixes de companys/es que manifestaven que la calor era insuportable.
Un cop allí es va comprovar in situ que s’havien instal·lat aires portàtils però de forma ineficient als vestidors, per els següents motius:

– El tub d’extracció surt per la finestra amb aquesta oberta. Això provoca que tant la calor de l’exterior, com la del mateix tub torna a entrar cap a dins.

– En nombre d’aires portàtils es insuficient, la seva instal·lació és més que precària i la temperatura no baixa dels 30 graus en l’interior tal com es pot veure a les fotografies.

La normativa en matèria de riscos laborals és clara en aquestes situacions de desconfort tèrmic no es poden superar els 27 ºC graus.

Ahir vam traslladar la incidència al servei d’Administració, i avui mateix hem comprovat que la situació continua, està clar ells no treballen en cap de setmana, per la qual cosa USPAC ha interposat la corresponent denúncia a Inspecció de Treball.

Cada estiu, és la mateixa cançó, en pic comencen a pujar les temperatures queda demostrat que el sistema de climatització de les comissaries d’arreu del territori està més que obsolet i mal dimensionat.

També queda clar, que els diferents serveis d’Administració no disposen de recursos suficients per solucionar amb urgència aqueàts tipus d’incidències, sempre que afecten a la tropa, estem ben segurs que mai veurem instal·lacions tan precàries a despatxos i oficines de les plantes nobles.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Reus, a 9 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.