ACCIÓ SINDICAL

MANCA D’ORDINADORS EFICIENTS ARREU DEL TERRITORI

180/2022

Avui hem registrat escrit a la Subdirectora de Recursos Humans ja que dia rere dia rebem moltes queixes pel que fa a la falta d’ordinadors i a un material informàtic ja obsolet.

Les càrregues de feina han augmentat exponencialment, i això afecta a totes les unitats que participen en el procés de tractament d’una denúncia, la seva posterior investigació i tramitació a l’òrgan judicial competent.

La manca de velocitat de la majoria d’ordinadors genera que qualsevol tràmit es converteixi en un autèntic despropòsit, per culpa al temps que s’ha d’invertir.

En l’actualitat la gran majoria dels ordinadors encara tenen el sistema operatiu Windows 7, amb una memòria RAM de 4GB, i amb un disc mecànic.

Tenim coneixement de la “migració” que s’està executant cap al Windows 10, i el canvi a un disc sòlid, però encara és insuficient sobretot en aquelles unitats on un mateix ordinador és utilitzat per molts agents, el canvi a disc sòlid ha disminuït la seva memòria interna.

És urgent l’ optimització de tots els sistemes informàtics, de totes les oficines d’atenció al ciutadà, les unitats d’investigació i totes aquelles on multitud de perfils accedeixen a un mateix ordinador per treballar-hi.

I de nou, tornem a sol·licitar l’ampliació de memòries RAM de 4Gb a 8 Gb en tots aquells aparells en què la seva funcionalitat no és operativa.

La velocitat de la nostra Administració també és molt lenta, no sabem si es culpa del nucli, de la poca memòria o d’un sistema ja molt obsolet, la realitat és que sempre ens fan anar per darrere dels delinqüents, això sí, amb el que tenim els que ens enfrontem som nosaltres!!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, a 12 de Juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.