REALITATS PARAL.LELES

PDF

181/2022

Avui hem estat citats a la quarta planta de l’edifici de les Corts per continuar amb el Grup de treball de la modificació del reglament del Consell de Policia.

En la primera sessió de treball, USPAC ja va insistir que aquest grup no es prioritari i tenim altres urgències al col·lectiu que limitar els punts a tractar per organitzacions sindicals al Consell de Policia.

Però clar, els que ens manen els hi han fet l’encàrrec d’alleugerir el consell, ja que se’ls s’hi fa llarg això d’escoltar tanta reivindicació i queixa, no ens deixa de sorprendre amb la tranquil·litat i distancia amb el que tracten certs temes.

USPAC ha tornat a insistir que no tenim avanços en al grup de treball d’horaris i conciliació familiar, al grup de treball del Pla de carrera professional, i no es per falta d’entesa entre les parts, sinó que es perquè fa més de 8 mesos que no es convoquen.

Aquest és realment el problema, que ells i només ells decideixen que, i com es negocia. La seva ànsia de dominació i sotmetiment dels representants dels treballadors no té límits i de vegades no poden contenir certs tics tirànics que els traeixen.

Les veritats són massa incomodes per a aquesta Subdirecció de Recursos Humans, i ja comença a ser una mala costum i fins i tot de mal gust, tallar, titllar de demagògia i deixar sense opció a replica tot allò que surt del seu relat precuinat.

Avui hem adreçat un escrit de queixa formal al Director General de la Policia per tal finalitzi aquesta actitud poc constructiva i de menyspreu a la nostra organització sindical.

Li recordem a la Subdirectora que no és demagògia dir que les dues hores emprades avui dels representants sindicals amb l’Administració, haguessin sigut més profitoses si només haguéssim acordat una sola nova mesura de conciliació familiar com podria ser un horari flexible per a totes les famílies amb dificultats per fer-se càrrec de fills o familiars dependents.

Existeix un quadrant denominat “TOT FESTA” que s’inicia a principi d’any policial amb comptador -1680 hores, segur que haguéssim arribat a un acord en aquest temps, els criteris d’adscripció al citat horari flexible i percentatges assumibles per unitats.

Esperem una rectificació, i fixar un calendari de treball que s’ajusti a la realitat de les demandes del nostre col·lectiu, USPAC no té cap problema en negociar i acordar millores en jornades siguin maratonianes, en benefici de la tropa, són vostès qui sempre miren el rellotge quan es qüestió dels Moss@s.

 

Barcelona, a 14 de juliol de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.