ACCIÓ SINDICAL

CAL GARANTIR LA SEGURETAT AL CME, ARA ENS TROBEM TAMBÉ AMB PORTES ELECTRIFICADES

157/2023

La pèrdua del principi d’autoritat i el menyspreu dels delinqüents cap a la vida dels nostres policies, tal com s’està comprovant amb els últims atacs arreu del territori, s’està incrementant, malgrat que des d’instàncies superiors mantenen el missatge “negacionista” i normalitzen la situació actual.

Els companys es van trobar fa uns dies en una actuació les parts metàl·liques de les portes connectades directament a la corrent sense cap mena de dispositiu de seguretat.

Ja al març de 2023, la delegada de Riscos Laborals d’USPAC, va demanar a la Subcomissió de Materials, la dotació com a mínim als Caps de Torn de “busca-polos” sense contacte. Ara insistim amb aquesta sol·licitud i esperem que sigui atesa. De no fer-ho s’estaria exposant diàriament als treballadors a patir lesions, com és el cas del company lesionat durant aquesta actuació. Cal garantir SEMPRE la seguretat en l’àmbit laboral, també al CME!!

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut i seguretat dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i els moss@s no som menys!

Aprofitem per recordar que davant situacions i manca de condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat i ho elevarem on pertoca immediatament.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

11 d’octubre de 2023

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.