ELS MOSS@S NO SOM EL “COFIDIS” DE LA GENERALITAT

PDF

203/2021

A dia d’avui queda pendent el pagament del treball realitzat per milers de mossos i mosses al dispositiu de les eleccions al Parlament de Catalunya de 14 de febrer.

En data 8 de juny vam realitzar consulta a la Subdirecció General de Recursos Humans per saber l’estat en què es trobava i la resposta va ser que estava tota la tramitació feta amb Presidència i restaven pendents de validació i rebre la transferència.

A data d’avui seguim igual, esperant un pagament d’un treball realitzat fa 6 mesos i que no s’ha remunerat. S’ha reclamat però sembla ser que l’Administració en agost tanca per vacances, no tenim cap resposta.

Hem tornat a registrar escrit adreçat al Director General de la Policia, Sr Pere Ferrer, reclamant aquest import tot i recordant-li que els moss@s estem cansats de finançar la Generalitat:

• Retorns de pagues extres pendents a 7-8 anys vista i en còmodes terminis i sense interessos.

• Avançament dels imports de cursos que es realitzen, quilometratges, dietes i les compensacions en cap de setmana, és un exemple, entre d’altres.

Per tot això, li hem sol·licitat:

– Que se’ns informi de la data de pagament d’aquest dispositiu i no es demori més i que, d’altra banda es realitzin les gestions necessàries per tal que s’agilitzin també els pagaments pel que fa a cursos, dietes i quilometratges, entre molts altres conceptes que els moss@s han d’avançar i que el seu pagament s’acaba eternitzant en el temps.

Els moss@s estem molt cansats de ser l’entitat financera “low cost” de la Generalitat !!

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

12 d’agost de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.