SALA 112 REUS (II): MENTRE UNS FAN TARD I MALAMENT, USPAC ACONSEGUEIX UN NOU INCREMENT D’EFECTIUS

PDF

182/2021

Des d’USPAC, després de mesos de treball i lluita, ens vam reunir ahir amb el Secretari General i la Subdirectora General de Recursos Humans ens ha confirmat un nou increment de recursos per la Sala 112 Reus:

– 16 nous efectius que s’incorporaran immediatament.

– Bossa d’hores extres que es multiplica x 4 per atendre el servei.

Quant al comunicat del sindicat groc que torna a fer referència a USPAC
volem fer les següents precisions:

1. No hi ha secrets per ser els més representatius: treballem i no enganyem. Segurament amb la meitat de la feina que fem no us seria necessari corrompre totes les eleccions sindicals i pagar trànsfugues al Consell de la Policia.

2. Si avui aneu a enganyar a algú per Tarragona, els vostres afiliats us podran informar de la feina que hem fet durant els darrers mesos a la Sala 112 Reus per aconseguir incrementar (de moment i seguim treballant) en 16 efectius i multiplicar x 4 la bossa d’hores extraordinàries, mentre els vostres delegats “alliberats” es passegen pels programes del cor.

3. Igual que ens vam reunir ahir amb el Secretari General, avui 14 de juliol USPAC es reunirà amb el Conseller Elena per explicar-li les mancances, el desgast i el sobreesforç que pateixen els operadors de les Sales.

4. Quant a la “concentració” que voleu fer per amagar la vostra incapacitat i la manca d’esforç i treball d’aquests anys, tot coincidint amb la reunió d’USPAC amb el Conseller d’Interior a la mateixa Sala, nosaltres ens preguntem:

Per què vàreu convidar al Conseller al vostre Congrés fa quatre dies? A més de estomacar-vos i menjar gambes amb la UGT, què li vàreu dir al Secretari?

Per la vostra informació, fa un mes hi havia els mateixos problemes que ara s’estan intentant pal·liar gràcies a les demandes d’USPAC.

Per què no us vàreu “concentrar” llavors, amb el Conseller al davant, per explicar-li els problemes de les Sales, tancament de sectors de trànsit, etc.? El vostre servilisme és el pitjor que ens ha passat. Ara, qui fa tard, sou vosaltres.

No parem. Continuem intentant aconseguir que es trenqui aquesta dèria centralitzadora de la Prefectura, tant a les Sales com sectors de trànsit. Així li farem saber demà al Conseller mentre d’altres intenten justificar la feina que no han fet. Si voleu posar-vos medalles, totes per vosaltres, però no molesteu als que dia rere dia dediquem els nostres recursos a millorar les condiciones de tots els companys

Us mantindrem informats dels nous avenços després de la reunió.

 

14 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.