BUCH REINCORPORARÀ SENSE PROVA PCR NEGATIVA ALS MOSSOS AÏLLATS PEL BROT DE COVID-19 A LA COMISSARIA DE L’ESCALA

67/2020

A la Comissaria mixta Mossos-PL de l’Escala es van fer proves PCR als agents de Policia Local per la Diputació Provincial. Van resultar 6 positius el 23 d’abril. El Departament d’Interior es va negar a fer la prova als mossos i des d’aquell dia estan en situació d’aïllament per contacte o exposició a la Covid-19.

En el dia d’avui, la Subdirectora de Recursos Humans Esperança Cartiel ha enviat un model de “declaració auto-responsable” on els companys han de manifestar que no han estat en contacte amb la Covid-19. D’aquesta forma se’ls hi fa renunciar a la prova PCR i està previst que dilluns es reincorporin.

Val a dir que aquesta “declaració auto-responsable” es fa per demanar una subvenció o obrir un “xiringuito” de platja, no per incomplir una ordre judicial que impedeix tornar al servei sense prova PCR negativa.

A més de negar-se a fer la prova PCR als companys, es pretén que reincorporar-los contravenint una decisió judicial i que ells assumeixin voluntàriament el risc de contagiar a la ciutadania.

D’aquesta forma volen saltar-se la prohibició imposada per la Providència de 14 d’abril del TSJC a instàncies d’USPAC que “impedeix reincorporar al servei a cap mosso sense prova PCR negativa”. Anunciem que com hi hagi un sol mosso que es reincorpori sense prova PCR negativa ens querellarem contra qualsevol persona del Departament d’Interior que ho hagi permès o col·laborat.

NO US IMPORTEM NI VIUS NI MORTS, NI NOSALTRES NI ELS CIUTADANS DE CATALUNYA

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.