DENUNCIEM LES ALTES TEMPERATURES DE L’ABP IGUALADA

PDF

121/2022

Fa un parell de dies, la delegada de la RPC i Riscos Laborals d’USPAC va tenir coneixement de les altes temperatures de l’ABP d’Igualada. Immediatament, ens vam posar en contacte amb l’administració regional i ens van informar que dijous 19 de maig, manteniment solucionarà la incidència.

Ahir, 18 de maig de 2022, la delegada d’USPAC, es va desplaçar fins a l’ABP d’Igualada per tal de mesurar les temperatures i estar pendent que la reparació es faci de manera immediata.

Els resultats de les mesures van ser més que indicatius que la situació actual incompleix la normativa de confort tèrmic.

Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3

– Imatge 1: Investigació amb 31.18º.
– Imatge 2: Locutori OAC amb 29.83º.
– Imatge 3: Vestuari dones amb 29.04º. Aquesta és la més baixa de tota l’ABP.

Els delegats de Riscos Laborals d’USPAC faran seguiment de la situació per tal de prendre les mesures que corresponguin en cas necessari i que els companys/es i usuaris de les instal·lacions tinguin un estiu, com a mínim, dins la normativa. Ja sabem de l’apatia i desídia crònica per part de la nostra Administració.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

19 de maig de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.