EL SAP-FEPOL I MIQUEL BUCH ACORDEN SUSPENDRE TOTS ELS CONSELLS DE LA POLICIA: NO ES PODRÀ APROVAR LA JUBILACIÓ ANTICIPADA NI ALTRES CONDICIONS LABORALS

Download Now

69/2020

Es destapa la pinça entre el Departament d’Interior i el SAP-FEPOL per evitar que USPAC pugui participar en el Consell de la Policia amb greus repercussions per tots.

Així ens ho va comunicar ahir la Secretària el Consell de la Policia en un correu electrònic on comunica que es suspèn el Consell extraordinari previst pel dia 14 de maig que “era tan important”, i no es farà cap Consell d’ara endavant tal com ha demanat el SAP-FEPOL.

El Departament i el SAP-FEPOL han perdut un recurs on pretenien expulsar a USPAC del Consell de la Policia. Això de complir les ordres judicials i acceptar la democràcia no va amb Miquel Buch.

Com que no els ha agradat, SAP-FEPOL i BUCH han acordat QUE NO ES CONVOQUI CAP CONSELL MENTRE USPAC PUGUI SER-HI, però que sí puguin estar presents els trànsfugues JR SANAHUJA i TONI CASTEJON.

Conclusió: gràcies als de la foto no es podrà aprovar l’acord per la jubilació anticipada ni resta de condicions laborals per mossos. Totes han de passar obligatòriament pel Consell suspès sine die.

Gairebé 4 mesos sense fer cap Consell de la Policia i probablement no es farà cap altre fins al 2021.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.