EL TSJC NO ADMET LA DEMANDA QUE EL SINDICAT SAP-FEPOL HAVIA INTERPOSAT CONTRA TOTS ELS SINDICATS PER ANUL·LAR LES ELECCIONS SINDICALS 2019

PDF

195/2021

Últimament estem veient com el sindicat SAP-FEPOL menteix en tots els seus comunicats. Això no seria més que una prova de la seva incapacitat, si no fos perquè ho fa expressament per enganyar als mossos.

El Jutjat Contenciós 14 no va “arxivar” cap demanda per les eleccions il·legals de 2019, sinó que va remetre les actuacions a la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per resoldre el litigi.

Doncs bé, el TSJC ha tingut ocasió de pronunciar-se a la demanda interposada pel SAP-FEPOL contra tots els sindicats demanant la repetició d’eleccions per amagar el frau electoral, i que ha estat refusada:

El SAP-FEPOL ja va ser condemnat per frau electoral a les eleccions de 2015, juntament amb l’administració. Aquelles irregularitats el van fer sindicat majoritari i, gràcies a això, van poder signar la pitjor retallada de drets a la història dels mossos. Mai més.

 

26 de juliol de 2021