MARTORELL ZONA 0. LAMENTABLE EL PARC MÒBIL AL CME!

PDF

134/2021

El present és per denunciar, una vegada més, l’estat vergonyós i lamentable en quals es troben els vehicles del CME. I de nou a la Comissaria de Martorell, on després d’infinites gestions amb tots els responsables (tant a reunions regionals, contacte amb els serveis d’administració,…) la situació, dia rere dia, només fa que empitjorar.

Aquesta comissaria que dona servei a més de 140.000 ciutadans residents i es multiplica exponencialment, ja que en la seva zona d’influència es troben els eixos viaris tan importants com l’AP2/7 i l’A2, té amb total seguretat el pitjor i més envellit de tots els parcs mòbils del CME.

Cap dels nous vehicles, amb mampara, ha arribat a la Comissaria. En l’actualitat la mitjana de quilòmetres, de tots els vehicles, supera en escreix els 300.000 i tots amb milers i milers d’hores de funcionament.

Hem denunciat, novament, que està en perill la seguretat i la integritat física de tots els agents. En poc temps, hem hagut de lamentar dos accidents amb ferits de gravetat i els responsables continuen mirant cap a un altre costat.

Tornem a insistir: «Després de cinc anys, vehicles en funcionament les 24 hores del dia, 365 dies a l’any, ja no són segurs».

EXIGIM SOLUCIONS URGENTS i que es doti de vehicles segurs a aquesta comissaria, JA !!!

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Martorell, 21 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.