CREACIÓ D’ESCAMOTS, VOLUNTARIS, DE REFORÇ A BARCELONA

PDF

132/2021

Davant el greu problema de conciliació laboral i familiar que tenen els companys/es que viuen a altres regions i que són destinats al “MERAVELLÓS MÓN PROVISIONAL DE BARCELONA”, ahir vàrem registrar un escrit a la Subdirectora de RRHH, la Sra. Esperança Cartiel, amb una proposta de millora d’horaris.

Aquest és un mal endèmic que tenim des de fa molt i molt de temps, i que lluny d’arreglar-se, ni tan sols podem obtenir cap proposta per part de l’administració.

El problema va “in crecendo” amb la sortida de les noves promocions, l’augment de provisionals i agents per als quals Barcelona no és la seva destinació preferent, per tant s’augura un creixement exponencial.

La destinació RPMB, sobretot per a les Unitats de Seguretat Ciutadana, no és un destí gens atractiu per innumerables factors (places Barcelona genèric, roda ACD…).

Son moltíssims els companys/es que es troben a més de 100 kms de les seves famílies. I l’administració mira cap a un altre costat !!

USPAC torna a insistir en buscar solucions, encara que siguin parcials i puntuals, que puguin millorar la conciliació familiar dels companys/es. I donat que a altres regions, com la RPPO, han modificat els quadrants i freqüències de treball per afavorir a aquests agents “desplaçats”, hem sol·licitat que accessòriament al Q5 s’apliqui aquesta mesura:

• La creació de dos escamots addicionals de reforç en torn 7×7.
• Aquests escamots treballarien de dilluns a dijous 8,5 hores i de divendres a diumenge 12 hores.
• Estarien formats només per agents voluntaris.
• S’afavoreixi la flexibilitat en els canvis de torn dels mateixos, assolint un equilibri real entre les necessitats del servei i les dels moss@s.

Cal fer una reflexió profunda, sobre quins son els motiu i quina la solució, perquè Barcelona s’ha convertit, en la majoria dels casos, en un destí de pas i no definitiu. Però això, ho farem amb el “nou equip d’Interior”, ja que l’actual ha demostrat la seva incompetència i desídia.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

Barcelona, 21 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.