ACCIÓ SINDICAL

LA UNIÓ DE SINDICATS MAJORITARIS DEL CME I L’ADMINISTRACIÓ, MAI HAN ATURAT LES NEGOCIACIONS

 

La Unió de sindicats majoritaris continuem pas ferm les negociacions amb l’administració.

Aquest és el cronograma de les negociacions:

El dia 23 de març de 2023, la Subdirecció General de Recursos Humans i el Director General de la Policia van donar llum verda a la majoria dels punts presentats per les organitzacions sindicals.

Seguidament, durant la setmana de l’11 al 14 d’abril, ens vam reunir amb la Subdirecció General de Recursos Humans, on es va continuar perfilant la proposta per presentar davant de la Comissió de retribucions i despeses de personal del dia 20 d’abril.

Com l’administració és conscient de la pèrdua de poder adquisitiu de les nostres retribucions, s’ha demanat una reunió extraordinària de la Comissió de retribucions de personal, per tractar únicament la proposta de millores del nostre col·lectiu I AIXÍ ES FARÀ els pròxims dies.

Durant les setmanes que venen s’han obert dues vies per continuar negociant:

La primera, nova reunió amb la Subdirecció per concretar amb més detall les millores que es volen implementar i que ja compten amb una primera aprovació de negociació, i

La segona, amb l’autorització pertinent de la Comissió de retribucions de personal ja tindrem propostes concretes i amb detall de cada una d’elles.

Demanem a certs sindicats i companyia que deixin de posar pals a les rodes i acabin amb la campanya de desinformació interessada. Que permetin la via lliure als que realment volem implementar millores al Cos de Mossos d’Esquadra, per recuperar el poder adquisitiu perdut aquests darrers anys.

US ANIREM INFORMANT AMB DETALL I SENSE ENGANYS, DE COM AVANCEN LES NEGOCIACIONS!!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.