ACCIÓ SINDICAL

VACUNACIÓ COVID-19 AL CME

131/2021

Davant els dubtes que ens traslladen, dia rere dia, els nostres companys i companyes sobre la vacunació covid19 al nostre col·lectiu. I donat que a dia d’avui únicament ens consta per part de la Subdirecció General de Recursos Humans, que estem a l’espera d’una nota informativa al respecte, des del Departament de Salut amb les directrius a seguir i allò que ens van dient els diferents mitjans de comunicació. Hem traslladat a la Subdirecció de Prevenció de Riscos i Salut Laboral la necessitat de donar-nos resposta i la informació necessària al respecte de certs dubtes que tenim:

• Professionals sanitaris i experts epidemiòlegs (així com l’EMA) manifesten que és recomanable la 2na dosis AstraZeneca per aquells que ja van ser vacunats amb aquesta i sense haver passat efectes adversos. Tot i indicant un augment d’efectes adversos lleus, segons dades preliminars i que no hi ha dades encara suficients sobre els possibles efectes adversos greus.

• D’altra banda, indiquen aquests experts que la combinació AstraZeneca – Pfizer SI sembla que augmenta l’eficàcia de la vacunació.

Hem demanat informació clara dels professionals de la salut. I si el nostre col·lectiu tindrà l’opció de decidir quina vacuna es posa en base a aquesta informació. Tal i com s’ha pronunciat, en el dia d’avui, el Ministerio de Sanidad.

Amb aquesta informació que ens puguin avançar i fer extensiva a tot el col·lectiu, els hem exigit:

• Màxima celeritat en la vacunació de la 2na dosis a aquells que ja van ser inoculats amb la primera i, sobretot, a aquells que encara a dia d’avui no han rebut la primera dosis (ja sigui perquè estaven de baixa, havien passat fa poc la Covid, majors de 55 anys i també els Tècnics Suport No Policials, que comparteixen les nostres instal·lacions).

• Directrius i posicionament clares, així com la transparència que exigeix la situació davant els dubtes que aquesta genera al nostre col·lectiu.

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

20 de maig de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.