ELS “MERCADERS” DEL DEPARTAMENT

48/2020

Ja és complicat gestionar una crisis com la que estem patint, però més difícil és quan al capdavant de la seva gestió hi ha els pitjors dirigents que ha tingut aquest Departament en tota la seva història. Hem patit alguns equips tecnicopolítics “difícils” però vostès han tingut la virtut d’elevar el seu treball anterior quasi a l’excel·lència, i ens han convertit en uns nostàlgics.

Aquest Departament continua amb la seva “gestió d’aparador” creant una falsa sensació de normalitat i control, amb un gran nombre d’uniformes als carrers i a les comissaries. Totes les mesures preses sempre han anat en la mateixa direcció, sempre reticents a disminuir aquest volum d’agents en actiu i visible, en contra de la seva protecció i “estalvi”. Així, vostès han creat una nova figura: els “imprescindibles”, milers d’agents d’uniforme que cada dia pateixen tots els seus errors.

A ells no se’ls aplica un ús racional de les seves jornades de treball, això ha provocat una sobreexposició continua a la Covid-19, essent el gruix més important de confinats a hores d’ara. En altres cossos policials han reduït la presència al carrer i a les comissaries, preveient l’actual escenari i assegurant-se un relleu amb agents sense patologies. El Departament va anar, fins i tot en la direcció contraria, i va aplicar un canvi d’horari per tal d’incrementar efectius per al servei de confinament d’Igualada; el resultat ha estat el desastre que ja avançàvem.

Mai ha estat prioritat per vostès la protecció dels mossos. Ja va ser molt difícil fer-los entendre que les persones especialment vulnerables no podien continuar treballant i que s’havien de confinar per tal d’evitar mals majors. De fet mai van rectificar, varen ser els nostres serveis jurídics a base d’autos judicials qui els van apartar del camí de la ignomínia.

I ara quant també a raó d’un auto del TSJC aconseguit de nou per USPAC se’ls obliga a fer les preceptives PCR a tots aquells moss@s que han estat en contacte estret amb un positiu o han tingut símptomes compatibles amb la Covid-19. Vostès tornen a la seva “gestió d’aparador” i prioritzen fer tests a confinats per davant dels que han retornat al servei després de la quarantena de 14 dies.

La seva prioritat es desconfinar en comptes de protegir, un altra vegada deixen de banda als mossos que actualment estant treballant, ja que sense fer la prova a data d’avui han retornat al servei un total de 882 agents, a la gran majoria no se’ls ha fet la prova.

Es més que conegut, per casos dels mateixos companys, que el virus no desapareix en 14 dies, ni la seva capacitat de contagi, però vostès prefereixen tenir a més gent al carrer al preu que sigui.

Extrapolant les seves dades sobre els positius per test realitzats, estem sobre el 15% d’agents amb la Covid-19. Aquest mateix percentual és aplicable als retornats sense prova, això vol dir que tenim uns 130 companys que són focus de contagi a les comissaries per la seva incompetència. Inevitablement de nou, ens tornarem a veure als Jutjats ja que s’han convertit en el nostre “metge de capçalera” davant la inoperància i temeritat d’aquest Departament.

EN QUIN MAL DIA ELS VAN POSAR AL CAPDAVANT D’INTERIOR!!

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.