ELS PRESSUPOSTOS DE L’ESTAT NO INCLOURAN LA JUBILACIÓ ANTICIPADA PELS MOSSOS AL 2022

264/2021

El Govern d’Espanya ha vetat qualsevol esmena als pressupostos de l’Estat que comportés fer-se càrrec de la sobre cotització necessària perquè els membres del cos de Mossos d’Esquadra poguessin avançar l’edat de jubilació.

Es considera que són esmenes que afecten a altres administracions i, per tant, ha de ser la Generalitat de Catalunya qui faci efectiu el seu compromís expressat amb els sindicats a l’Acord per la jubilació anticipada de 19/02/2020 i es faci càrrec de la sobre cotització com fan amb Bombers.

Tots els que us van vendre que a l’any 2021 tindríem la jubilació anticipada, us van mentir, tant administració com a sindicats. Tots aquells que us diguin que “han arrencat compromisos” amb uns i altres per tenir la jubilació anticipada al 2022, també us estan enganyant.

La situació actual és que cap dels pressupostos, ni els de l’Estat, ni els de la Generalitat, inclouen la sobre cotització necessària per fer front a la jubilació anticipada dels mossos.

Des d’USPAC:

1. Continuem les negociacions amb diferents grups polítics perquè es puguin acceptar les nostres esmenes.
2. Mantenim la nostra demanda davant el Tribunal Suprem fins que no aconseguim la jubilació anticipada.
3. Exigim al Govern de la Generalitat que inclogui als pressupostos per l’any 2022 la partida necessària per poder accedir a la jubilació anticipada i compleixi amb el seu compromís expressat el 19/02/2020.

 

17 de novembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.