ACCIÓ SINDICAL

HORARIS I CONCILIACIÓ A LA MARÍTIMA, TAMPOC EXISTEIX

13/2023

A l’últim cronograma que se’ns ha presentat, la unitat de la Policia Marítima no apareix, tot i que a l’últim Consell de la Policia, es va dir que a manca de concurs, es faria un oferiment previ.

També aquest dijous,19 de gener, va tenir lloc una reunió amb els Caps de la CGMO on vam traslladar i ho hem tornat a sol·licitar avui, per escrit,  a la Subdirecció General de Recursos Humans diverses qüestions:

 

  • La necessitat de més efectius per base, per tal de dimensionar-la i poder donar un bon servei i tenir un horari més estable. Per cobrir les funcions atorgades, és necessari aquest creixement immediat.
  • Un quadrant de treball digne, amb torns que no ocupin tot el dia. Un horari que permeti la conciliació familiar, el descans i el lleure. L’actual 2-2-3 durant tot el dia, el van acceptar els efectius actuals destinats com un “sacrifici necessari” per arrencar el projecte, (és el que se’ls va demanar i ells es va comprometre), però l’estan suportant des de l’inici i sembla no hi ha intencions de canvi, sinó més bé el contrari, a la darrera reunió general de la UMAR els varen avisar de possibles modificacions, “a pitjor”, durant l’estiu per tal de cobrir millor les activitats nàutiques. Aquesta situació ja s’ha patit els dos estius anteriors i ara podria anar a pitjor…
  • Pla de formació adequat a les seves tasques, com tenen altres especialitats i material adequat (no tenen elements bàsics com, escarpins amb sola o aletes de rescatador).

 

Des de la USPAC volem denunciar la pressió que reben agents d’aquesta unitat quan es queixen de qualsevol dels aspectes que hem detallat anteriorment, tot dient que si algú no està conforme a la unitat, pot marxar quan vulgui.

Rebre aquest menyspreu per part d’algun comandament, no és de rebut.

 

Sr Elena, és del tot incoherent crear noves unitats, sense dotar-les d’uns mínims d’efectius, material, formació i unes condicions laborals dignes!

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 23 de desembre de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.