SALA 112 REUS: LA SUBDIRECTORA ACCEPTA PARCIALMENT LA PETICIÓ D’USPAC I AMPLIA AMB MÉS EFECTIUS

176/2021

Com ja sabeu, portem mesos denunciant la situació de les Sales i, en concret, la manca d’efectius a la Sala Territorial de Comandaments de Reus (SCT).

El 2 de març de 2021 vam demanar l’ampliació d’efectius. Ens van contestar reconeixent la situació crítica de la Sala i van prometre més efectius.

Aquesta setmana, la Subdirectora General de Recursos Humans Esperança Cartiel ens ha comunicat que en les properes dues setmanes:

– S’incrementarà amb 12 efectius més la Sala de Reus.

– Es crearà una bossa d’hores extres per compensar les actuals mancances.
Insistim en la necessitat d’habilitar un espai de treball que s’ajusti a aquest volum d’operadors i uns vestuaris dignes, ja que actualment són pitjor que les latrines romanes.
No volem que es quedi amb tractaments “pal·liatius”, sinó que necessitem unes línies consensuades amb els sindicats que eviti la sobrecàrrega de treball i el burnout dels companys/es.

Emplacem al Conseller Sr. Elena que doni la cara davant dels representants legítims dels mossos d’esquadra i doni explicacions sobre la situació de les Sales. Què pensa fer amb la sobrecàrrega de treball i per què encara no ha reconegut el Nivell 2 a tots els companys/es allà destinats.

9 de juliol de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.