FAQ’S: CONCURS CAPORAL/A – SERGENT/A – SOTS-INSPECTOR/A (I) TÍTOLS EQUIVALENTS PER PRESENTAR-SE

124/2020

Es poden presentar els companys que únicament tinguin l’EGB?

Sí. La Llei 2/2006, de 3 de maig, d’Educació, estableix que “El títol de Graduat Escolar i el títol de Graduat en Educació Secundària tindrà els mateixos efectes professionals que el títol de Graduat En Educació Secundària”. EGB = ESO.

Així també s’ha pronunciat oficialment el Ministeri d’Educació:

Per tant, és FALS la nota informativa de la suposada nova Secretària General Elisabeth Abad, i ex sub-directora de l’ISPC, que confon equivalència a nivell “acadèmic”, amb equivalència a nivell “professional”:

Per què succeeix?

1. Manca de comprensió lectora de l’assessoria jurídica del Departament i de la veterinària i sub-directora General de recursos humans Esperança Cartiel.

2. L’equip del Departament d’Interior continua sent el mateix i, òbviament, manté la mateixa incompetència.

3. I sobre tot perquè el nou Conseller Miquel Sàmper no ha convocat el Consell de la Policia com es preceptiu abans d’un concurs:

Art. 5.2 Decret 401/2006, de provisió de llocs de treball: “S’ha de donar coneixement de les bases de la convocatòria al Consell de la Policia-Mossos d’Esquadra.”

Continua el nou Conseller sense convocar un Consell de Policia, incomplint la legislació vigent que l’obliga a fer-ho cada dos mesos, i això impedeix que els sindicats representatius puguin esmenar i negociar les bases.

Honorable Sr. Sàmper, USPAC li dona una oportunitat: convoqui el Consell de Policia, tal i com preveu la normativa en matèria de concursos, per poder fer-li arribar les queixes dels mossos

 

Barcelona, 15 de setembre de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.