INSPECCIÓ DE TREBALL ENS DONA LA RAÓ I INSTA AL DEPARTAMENT D’INTERIOR A CORREGIR LES IRREGULARITATS A L’ABP DE LA BISBAL

195/2022

El passat 12 de gener de 2022 la USPAC va presentar denúncia a Inspecció de Treball, per les irregularitats que presentaven les escales de l’ABP de La Bisbal d’Empordà.

Aquestes ja es recollien en una avaluació de Riscos Laborals, realitzada pel mateix Departament, i instava a què fossin corregides.

Com ja ens té acostumat el nostre Departament, i en concret la Subdirecció General d’Administració i Serveis, encarregada del manteniment dels edificis de la DGP, van fer cas omís a aquest requeriment.

Com a conseqüència, una companya de l’esmentada comissaria va caure per les escales, patint lesions que han calgut d’intervenció quirúrgica i que és possible que li quedin seqüeles.

Un cop feta la visita per part de l’Inspector de treball, aquest ha conclòs donar la raó a la nostra denúncia, i formula un requeriment a la Direcció General de la Policia per tal que en un termini màxim de 3 mesos, procedeixi a adoptar les mesures necessàries perquè es compleixi la normativa.

Farem seguiment de les actuacions per tal que aquest cop, es faci efectiu i no es posi en perill la integritat de cap altre efectiu allà destinat.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

La Bisbal d’Empordà, 5 d’agost de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.