INTERIOR ENDUU ELS MOSSOS A L’ESCORXADOR

38/2020

Sempre hem dit que a l’administració no els importa gens els mossos. Ni a l’administració ni al Govern, que ens utilitza quan vol, com vol i pel que vol.

No parlem ara de què coll… nassos han fet des que el 26 de gener de 2020 vam denunciar l’absència de material de protecció pels mossos davant el SARS-CoV-2. Sí sabem per la premsa afí que Miquel Buch té mascaretes, va en cotxe oficial a un despatxet a Interior que es desinfecta cada dia, que té gel hidroalcohòlic i la possibilitat de fer-se un test quan vulgui.

Però ara s’ha fet un pas més per part de la sub-directora de Recursos Humans Esperanza Cartiel, el sub-director de Prevenció de Riscos i Salut Laborals Fermí Vendrell, i els acòlits còmplices com la Dra. Santaularia.

A l’Informe tècnic del Ministerio de Sanidad de 20 de febrer de 2020 ja preveia evitar l’exposició a la COVID-19 dels treballadors, sanitaris o no, amb problemes cardíacs, diabetis, hipertensos, problemes respiratoris, càncer, immunodepressors, o dones embarassades i lactants.
L’Informe Tècnic sobre la malaltia COVID-19 del Centro de Coordinación de Alertas y Emergencias Sanitarias del Ministerio de Sanidad de 17 de març de 2020, amplia els grups de persones amb un factor de risc més alt de mortalitat si contrauen la malaltia a aquells que tenen més de 60 anys:

A tall d’exemple, l’Informe tècnic de 17 de març conclou que l’índex de letalitat de la COVID-19 en una persona amb diabetis és del 9,2 % segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS). És a dir, gaire bé 1 de cada 10 persones amb diabetis que siguin infectades pel SARS-CoV-2 moriran. Tenen més risc de mort que les persones d’entre 70-79 anys.

La Instrucció 3/2020, de 13 de març, de la Secretària del Departament d’Administracions Públiques (l’equivalent al “nostre” Brauli Duart), va concedir un PERMÍS PER DEURE INEXCUSABLE, retribuït i no recuperable, a TOTS els treballadors i empleats públics de l’administració de la Generalitat de Catalunya que pateixin alguna d’aquestes malalties o dones embarassades, inclòs el personal sanitari que ara per ara és el més necessari. Aquesta mesura té un doble objectiu: evitar la mort dels seus treballadors públics, i que hi hagi llits d’UCI lliures perquè no morin els nostres grans.
Espereu que faci el mateix el nostre Departament condemnat per discriminar a mosses embarassades? Us ho podeu imaginar. Obliguen a exposar-se al coronavirus als mossos i mosses amb diabetis, amb malalties immunodepressores, respiratòries o dones lactants. Són conscients del risc de letalitat de la COVID-19 en aquests grups especialment sensibles, però els hi dona completament igual a TOTS: des de les sub-direccions generals de Recursos Humans o Prevenció de Riscos i Salut Laboral, fins al Miquel que viu al seu particular “País de les Meravelles”.

Sou tots uns absoluts irresponsables. Jugueu amb les nostres vides i les de les nostres famílies. No vàreu adoptar cap mesura de protecció quan podíeu fer-ho. No heu mirat MAI per la tropa, que està deixada de la mà de Déu. Imatge, imatge, imatge. Això és l’única cosa que importa als “pseudopolítics” del Departament d’Interior, la maleïda foto. Teniu actituds miserables. Els mossos us importen igual vius o morts. No us ho perdonarem mai. I això no quedarà aquí.

USPAC demana que de forma immediata es doni un PERMÍS PER DEURE INEXCUSABLE a tots els companys majors de 60 anys, amb malalties immunodepressores, cardiovasculars o hipertensió, diabetis, malalties pulmonars cròniques, asmàtics, amb càncer, dones embarassades o lactants. JA!

Barcelona, 25 de març de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.