NOTA DE PRENSA – SEU URGELL

PDF

39/2020

USPAC demana tests per tots els agents de la Regió Pirineu degut a la greu crisis que s’està vivint a la Comissaria Regional de la Seu d’Urgell

Tal i com ja vam demanar el dia 25 de març, mitjançant escrit registrat i posterior comunicat, USPAC exigeix al Departament d’Interior que es faci TEST de SARS-CoV-2 a tots els mossos confinats, els que tenen símptomes i als que han estat en contacte estret amb aquests.

https://www.uspac.cat/sites/default/files/comunicats/2020/37%20-%202020%20Comunicat%20petici%C3%B3%20Test%20SARS-CoV-2.pdf

Degut a la gran propagació d’aquest virus a la Comissaria de La Seu d’Urgell, i en alguna altre Comissaria de la Regió, en menor casos, des del Sindicat USPAC demanem que es prenguin mesures immediates amb els agents destinats a la Regió Policial Pirineu Occidental.

Aquestes mesures que reclamem és l’immediat confinament de tots i totes les agents de la Regió que hagin tingut estret contacte amb agents afectats per Covid-19 i Tests per a tots ells.

No pot ser que a la Seu d’Urgell i hagin 10 casos confirmats de Coronavirus (i no n’hi ha més perquè no s’ha pogut fer més proves) i no es preguin mesures dràstiques com la situació exigeix.

Des de la nostra organització, demanem un cop més que d’una vegada per totes, es doti de material de seguretat (mascaretes, guants, gel desinfectant) a cada agent i vehicle policial i a més a més, es pugui disposar de servei de neteja de dilluns a diumenge, almenys un cop a cada torn de treball, a part, de desinfectar els vehicles.

La regió de Pirineu ens preocupa i molt, ja que és una de les zones de Catalunya que més població envellida hi ha i es té que minvar el risc de contagi per a totes les vies.

Per ampliar informació o declaracions:

Albert Palacio (portaveu sindical): 635 597 054
Josep Teixidó (delegat RPPO): 651 341 576

La Seu d’Urgell, 28 de març de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.