LA INEPTITUD I LA DESÍDIA DE BUCH I EL SEU EQUIP PER GARANTIR LA SEGURETAT DELS MOSSOS

31/2020

26/01/2020.
USPAC registra sol·licitud perquè es faciliti als mossos mascaretes FFP2 i l’equip de protecció per fer front al coronavirus. Comprem, distribuïm i formem als companys davant la inacció de Prefectura i el Departament d’Interior.
Portem quasi dos mesos sol·licitant que prenguin mesures i és com predicar al desert, ningú escolta.

16/03/2020.
ELS MOSSOS NO disposem d’equips de protecció suficients. Amb el sou que durant aquest temps han percebut en Brauli i en Miquel, tindríem 10.000 mascaretes més i estarien tots els companys mínimament protegits.
Què han fet des de llavors? RES. Calçotades, paripés i fotos perquè algú els hi digués que són el millor que han passat per Interior, i que ara els ajudaran a blanquejar la seva imatge. La cadireta i la pagueta tenen un preu.

Hem rebut centenars de trucades de companys arreu del territori denunciant que no tenen equips de protecció, que tenen símptomes de la malaltia i que se’ls els obliga a patrullar o anar amb furgoneta amb la resta de companys sense tan sols una mascareta. “No n’hi ha”, és el que ens contesten. I que fàcil que ho fan per desviar l’atenció ara que no tenen competència, i així amagar les seves misèries quan han pogut fer alguna cosa. Demanem que es faci el TEST urgentment a tots els companys, mesures de control i la provisió del material necessari per poder continuar protegint als ciutadans de Catalunya.

Som policies i assumim en primera persona qualsevol risc per vetllar per la seguretat de Catalunya. Però ens llencen al foc sense aigua. Desenes de mossos en acte de servei seran infectats els dies vinents per no dur el material adient. Els responsables tenen noms i cognoms: Miquel Buch, Brauli Duart i Esperança Cartiel.

Barcelona, 16 de març de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.