MESURES URGENTS JA!!

PDF

33/2020

A causa de l’estat d’alarma en el que ens trobem des del passat dia 13 de març proposem la següent mesura en previsió de l’agreujament en els dies i setmanes vinents de la situació actual:

La proposta d’USPAC és assumir que el 33% dels efectius es trobin al seu domicili en situació de disponibilitat (amb la computació total de les hores com a treballades).

S’haurien de crear 3 subgrups a cada unitat, escamot, Q3, etc. De tal manera que s’asseguri la rotació d’aquest “confinament operatiu”. Amb aquesta operativa s’aconseguirien confinaments de 14 dies, sense haver de redistribuir als agents a nous escamots, unitats, grups, etc.

El Departament ha d’assumir que en el moment és que es va decretar l’estat d’alarma tothom està activat (treballant o al seu domicili) i aquesta reducció del 33% del servei ordinari només és un punt de partida que minimitza contagi a les comissaries, assegura un relleu d’agents sense infecció (quarantenes de 14 dies), i entenem que pot evitar el nostre col·lapse del nostre sistema de seguretat. Recordem que altres cossos de seguretat estan aplicant mesures similars a la presentada.

Aquesta reducció és aplicable a pràcticament el 100% del cos i no necessita grans esforços de planificació, tant sol és reduir el servei ordinari en un terç, assumint la seva disponibilitat en cas de necessitat.

I per una altra banda sol·licitem, juntament amb aquesta mesura, flexibilització total en els canvis entre agents per tal puguin conciliar la seva vida familiar a la qual també s’està sotmetent a un excessiu estrès.

No són moments de contar hores de treball, ni fer gastar hores acumulades, ara més que mai és necessari sumar efectius sans i amb garanties, és cosa de tots i el Departament ho ha d’entendre.

Ara sí: MENYS ES MÉS PER ASSEGURAR EL SERVEI

Barcelona, 20 de març de 2019

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.