LA SUB-DIRECTORA DE RECURSOS HUMANS, ES NEGA A DONAR MATERIAL BÀSIC PEL CORONAVIRUS.

PDF

24/2020

El proppassat 27 de febrer de 2020, USPAC va sol·licitar mitjançant registre telemàtic a la Subdirecció de Recursos Humans, a la senyora Esperança Cartiel Armida, la dotació de material preventiu adequat de manera urgent a diverses unitats de la ciutat de Barcelona.

En concret es va sol·licitar explícitament que tinguessin en compte aquells treballadors de les diferents unitats amb gran afluència de gent, com Aeroports, ARRO, BRIMO, Sants, Metro, i altres zones de risc.

A més a més, es va sol·licitar en el mateix escrit, una petita formació i informació, la qual considerem bàsica per saber actuar i què fer si ens trobem en aquestes situacions.

La Subdirectora de Recursos Humans, va contestar al nostre escrit manifestant que:

“l’Àrea de Seguretat Aeroportuària de la Divisió de Transport, disposa de 52 mascaretes tipus FFP2D i 800 guants (…) s’està gestionant l’adquisició de 25 ulleres protectores transparents i més estoc de sabó higienitzant”.

La senyora Cartiel, no fa referència en cap moment a cap altra Unitat i/o Serveis del Cos de Mossos d’Esquadra. Està molt bé que lliurin material a l’Àrea de Seguretat Aeroportuària de la Divisió de Transport, però des d’USPAC creiem que qualsevol efectiu del Cos de Mossos d’Esquadra de Catalunya, hauria de disposar d’aquest material i d’una mínima formació, que ara com ara encara no s’ha fet, per poder actuar amb seguretat.

USPAC tornarà a reclamar a la senyora CARTIEL la dotació de material preventiu adequat a la resta de serveis de la ciutat de Barcelona. I ho farà tant cops com faci falta.

A LA FEINA CAP RISC. LA PREVENCIÓ LA NOSTRA TASCA

Barcelona, 28 de febrer de 2020

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.