LA SUBDIRECTORA ESPERANÇA CARTIEL TRENCA LES COMISSIONS MÈDIQUES

223/2022

Aprofitant l’assignació de nous destins al concurs general, la Subdirectora General de Recursos Humans Sra. Esperança Cartiel ha trencat totes les comissions mèdiques dels companys que hagin guanyat plaça.

Des de la USPAC defensem que es mantinguin les comissions mèdiques, les comissions per violència de gènere i les comissions de les víctimes de terrorisme, segons preveu la Instrucció 6/2022 del Director General Pere Ferrer. Preguem que facin un “18 curt” i es fiquin d’acord, que amb les malalties greus no es juga.

L’arbitrarietat d’aquesta Subdirecció és intolerable. Ja ho va fer durant la pandèmia i va ser condemnada per vulnerar drets fonamentals dels mossos per manca de mitjans de seguretat. Ara hi torna amb el trencament de les comissions mèdiques. Esperem una rectificació urgent.

Tots els afectats per aquesta decisió podeu contactar amb el vostre delegat. USPAC ja ha activitat als seus serveis jurídics per interposar totes les accions escaients davant d’aquest greuge. Una més d’una Subdirectora que pretén amagar la seva incapacitat amb mesures irracionals.

 

USPAC, L’ESCUT DEL MOSS@S

15 de setembre 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.