NOU OFERIMENT DE PLACES PER BLANQUEJAR LA PROVISIONALITAT A MOSSOS AMB “COMISSIONS A DIT”

PDF

276/2022

En data 16/11/2022, per part de la Subdirecció General de Recursos Humans, s’ha fet un nou oferiment de places per les categories de mosso/a, caporal/·la, sergent/a condicionat al vistiplau del destí d’origen. Això suposa que seran els Caps qui decideixin, en funció del seu “amiguisme”, qui pot optar a l’oferiment. És a dir: tornem a les “comissions a dit”.

Totes aquestes places haurien de sortir a concurs segons estableix la Llei 10/1994. Tots els companys hem de tenir dret a accedir a places ocupades per “comissions a dit” que perduren 10 ó 15 anys; i tots tenen dret a tenir una plaça definitiva per poder conciliar la vida laboral i familiar.

Els Caps i l’administració volen places provisionals i genèriques perquè haguem de dependre de la seva voluntat. USPAC es posiciona en contra de la temporalitat al CME i ha iniciat accions judicials perquè:

1. Tots els llocs ocupats temporalment es proveeixin definitivament per concurs sota els principis d’antiguitat i territorialització. D’aquí s’han d’excloure les comissions de servei mèdiques, per violència de gènere i derivades d’acte terrorista.

2. Se suprimeixi el destí “Barcelona” genèric.

3. Es descentralitzin les àrees de custòdia i instrucció per comissaries. La centralització sempre ha estat un fracàs i, com a exemple, tenim el que està succeint amb les Sales o el pretès tancament de sectors de trànsit.

 

USPAC-USCOP, L’ESCUT DELS MOSS@S!
Barcelona, 18 de novembre

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.