DOTACIÓ BOTES D’ORDRE PÚBLIC

40/2022

Considerem que l’actual model de botes de dotació per a les unitats d’ordre públic no és el més idoni per a les tasques que tenen assignades aquestes unitats.

Tots els elements de protecció que porta incorporat, fan que la seva confortabilitat per la majoria de serveis que realitzen aquestes unitats (BRIMO – ARRO) no sigui la més adient. A més provoquen molèsties i lesions als companys/es que habitualment en fan ús.

Tant és així, que la majoria d’efectius que les tenen de dotació, defugen de demanar reposició per evitar se’ls assigni aquest darrer model. I prefereixen, en molts casos, allargar la vida útil de marques i models lliurats anteriorment.

Ens consta, que els companys/es afectats han traslladat d’una forma o un altra aquestes inquietuds. Tot desitjant que en properes adquisicions s’opti per un model de bota igual o similar als que han donat bon resultat.

Ans el contrari de canviar de model, s’opta per seguir adquirint el model actual. Tot i això, hem traslladat escrit a la SGRRHH per comunicar aquestes deficiències, però sobretot per sol·licitar una prospecció de mercat comptant amb l’opinió final dels especialistes que dia rere dia en faran ús, i que la seva opinió es tingui en compte per escollir el model de bota d’ordre públic de dotació.

Per una altra banda, creiem que seria bo racionalitzar les compres d’aquest tipus de material, per poder tenir marge de maniobra a curt termini en cas que el model escollit no resulti del tot satisfactori.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S
16 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.