RESUM REUNIÓ USPAC I CAPS RPMS 14-02-2022

35/2022

Ahir, 14 de febrer, vam tenir una reunió presencial amb el nou Cap de la Regió Policial Metropolitana Sud i hem aprofitat per traslladar algunes de les problemàtiques que afecten la Regió.

Ens hem trobat una bona predisposició per treballar a donar solucions al respecte, el comissari Miquel Esquius ens ha manifestat la seva voluntat de sumar i aportar en tot el que estigui a les seves mans.

 

Us fem un resum de la reunió traslladant els punts més rellevants tractats:

-Q3 OAC ABP Vilafranca del Penedès. Hem traslladat la problemàtica concreta reclamada des de fa molts mesos i de manera reiterada, no tan sols per part del sindicat USPAC sinó també per gran part dels agents de la mateixa ABP. Atenent que bona part de les comissaries de la regió tenen aquest horari, creiem que seria de justícia atendre aquesta reclamació que porta enquistada durant molt temps. No entenem la negativa sistemàtica per part dels caps de l’ABP a escoltar i atendre una demanda que afavoriria la conciliació familiar d’agents amb diverses casuístiques i per altra part, una reserva de places per a companys amb adaptacions de lloc de treball i segones activitats.

– Utilització de la TASER. Traslladem una incongruència a l’hora de poder fer ús de la TASER. Ens trobem que algun Cap de Torn es troba amb adaptació laboral que l’exclou de fer tasques de restablir l’ordre públic, això fa que l’ús de la TASER en aquestes situacions sigui inexistent i posi en risc la seguretat en les actuacions on aquesta eina és essencial. Això succeeix igualment encara que en aquest escamot existeixi un altre comandament que no exerceix de cap de torn, però sí que ha realitzat el curs de formació de la TASER, ja que aquesta està adjudicada únicament a la figura del Cap de Torn.

Esperem que aquesta predisposició i bona voluntat manifestada es tradueixi en resultats, us recordem que a la próxima reunió regional tractarem d’altres punts i també els que ens traslladeu al correu rpms@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Sant Feliu de Llobregat, 14 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.