REUNIÓ PER TRACTAR LA PROPOSTA D’ACORD SOBRE NOCTURNITAT, VALS DE ROBA I COMANDAMENTS

296/2021

Ahir, dia 22 de desembre de 2021, estàvem convocats a una reunió per tractar les diferents esmenes sobre l’acord de la nocturnitat, vals de roba i comandaments.

L’administració comenta que la Comissió de retribucions i despesa de personal encara no té preparat el pagament de les despeses de les propostes de l’Acord i s’ha tractat en exclusiva el punt 3. Torn de nits voluntari.

USPAC ha reiterat la seva proposta, la qual abandera des del Consell de la policia del 05 d’octubre de 2015:

USPAC proposa el torn fix de nits amb els següents condicionants:

– Voluntarietat.
– Horari 7×7.
– Coeficient de 0,08 per hora treballada per eixugar el romanent.
– Una millora de la seva remuneració. Amb aquest Acord pujaria a 3.41 euros per hora nocturna treballada, creiem del tot insuficient.

Hem demanat, novament, l’exempció de fer nits als 50 anys. L’administració admet que durant molts anys no ha convocat noves promocions, provocant un envelliment del Cos (mitjana de 45 anys) i que ara mateix és inviable aplicar-ho. Els instem a revisar-ho amb la incorporació anual de nous agents al cos i el rejovenir de la plantilla.

Al mes de gener començaran les reunions de la Comissió d’horaris i conciliació familiar, on USPAC plantejarà una sèrie de mesures relacionades amb la modificació dels horaris. Un torn fix (Q3 diürn i 7×7 nocturn); i compensacions i límits a la planificació per l’”antihorari” especial específic que tenen moltes unitats,…

L’administració accepta les peticions històriques sobre els “vals de roba”, i pagarà aquesta indemnització en nòmina. El seu import s’incrementa fins als 250€. Continuarem demanant un augment del preu que cobrarem, ja que és insuficient.

Si teniu qualsevol dubte o aportació contacteu amb el vostre delegat/da de la USPAC
23 de desembre de 2021

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.