ACCIÓ SINDICAL

SEGUIM COM A REFERENTS EN LA DEFENSA DE TOT EL COL·LECTIU

47/2024

El propassat 26 de març de 2024 s’han publicat les bases del nou concurs general per les categories de mosso/a, caporal/a i sergent/a.

El resum dels motius de la impugnació judicial van en consonància amb la línia sindical USPAC i que sempre ha trobat la paret de l’administració i altres sindicats, tant quant a la temporalitat com a la forma de provisió dels llocs de treball. La nostra finalitat és:

1. L’extinció de les places USC Barcelona “genèrica” que impedeix concursar per una ABP en concret, i que relega aquesta assignació a un “miniconcurs”, no previst en cap norma, que únicament afavoreix l’arbitrarietat de recursos humans i els caps de decidir el nostre lloc de treball.

2. S’INCLOGUI EN EL CONCURS TOTES LES PLACES OCUPADES TEMPORALMENT com, per exemple, la de la nova comissaria de Torredembarra de la qual es va esventar el conseller Elena; Sala Girona, o totes les places de caporal i sergent que estan en ocupades en comissió de serveis, encàrrecs de funcions o en adscripció provisional. És incomprensible que caporals o sergents amb plaça definitiva al cos, no puguin optar per aquells llocs de treball ocupats provisionalment pels nous caporals o sergents.

3. HORARI DE TORN per totes les unitats que hagin d’estar en règim de 24 hores segons estableix el Decret d’horaris 146/1996. Al concurs surten totes les places amb “horari especial flexible” però haurien de ser en “horari de torn”, fet que comportaria que qualsevol canvi respecte a la planificació anual de festa a treball, s’hagués d’abonar.

El SAP-FEPOL va pactar el 2015 “horari especial flexible” per tots,  i això té com a conseqüència que deixem de cobrar per cada canvi. Encara esperem les seves explicacions. No sols no han aconseguit mai res, sinó que tots els seus acords sempre han suposat una retallada de drets per tot el col·lectiu per interessos personals.

 

SEGUIM COM A REFERENTS EN LA DEFENSA DE TOT EL COL·LECTIU

Barcelona, 28 de març de 2024

 

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.