UNA VERGONYA DE CONCURS: EXIGIM UN CANVI ALS CONCURSOS D’ESPECIALITAT UI, AIC I UTPC

50/2022

En aquests moments ens trobem a les darreres fases dels concursos d’especialització d’investigació bàsica, avançada i científica, iniciant els cursos de les categories d’agent, caporal i sergent. Després de 7 ANYS sense concursos a les especialitats d’UI, AIC i UTPC, la previsió i resolució del concurs ha estat nefasta:

• Places sense cobrir.

• A l’estiu del 2021 els companys que es van presentar al concurs, no sabien data d’exàmens, sense possibilitat de conciliar treball i estudi amb la vida familiar perquè no hi havia calendari del procés selectiu.

• Les bases no han previst l’ocupació de totes les places que queden a resultes en nivell 3 (cas d’una persona de nivell 3 que assoleix una plaça nivell 2 o 1, i deixa una a resultes, quedant sense cobrir avui dia places de nivell 3).

• Les bases no han estat clares amb les places a resultes perquè han fet que molts opositors hagin estudiat per unes places a resultes imaginàries sense saber el numero exacte de resultes, fet que fa desmotivar a la gent per a pròxims concursos.

• Experiència i antiguitat: S’hauria de tenir més en compte en general i també en un concurs d’especialitat, perquè hi ha efectius que tenen molts anys d’experiència i antiguitat que no es té en compte alhora del concurs. En canvi, es realitzen proves d’adequació a l’especialitat amb valoracions (notes) del tot subjectives tant a nivell escrit com oral. Seguim a l’espera de resposta als recursos presentats!

• Temari: No ha estat actualitzat i amb incongruències a l’hora de fer les proves d’adequació amb avaluació de punts que no consten a les bases.

Per tot això, hem registrat un escrit adreçat a la Subdirectora General de Recursos Humans, sol·licitant que en la propera convocatòria es tinguin en compte totes les mancances i errades comeses en aquest últim concurs.

Aquesta petició l’elevarem al proper Consell de la Policia, perquè tots els sindicats representatius es puguin sumar a la nostra demanda, per un benefici al col·lectiu i sobretot a l’especialitat.

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSS@S

1 de març de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.