ACCIÓ SINDICAL

USPAC DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES BAIXES TEMPERATURES DEL ISPC

29/2022

Dilluns 31 de gener de 2022, el delegat de la RPMN d’USPAC, es va desplaçar fins a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya per tal de mesurar les temperatures, en rebre nombroses queixes per fred.

Els resultats de les mesures van ser més que indicatius que la situació actual incomplia la normativa de confort tèrmic.

– Als vestidors situats al costat del tatami, vam poder observar que la temperatura on s’estan canviant els nostres companys és d’entre 6.9 ºC a 12,8 ºC de màxima.

– A l’edifici B, ens trobem la mateixa situació. La temperatura de l’aula Cedocpol és de 13 ºC.

– A la porta d’una aula tenim una temperatura d’ 11,5 ºC.

De fet, hem pogut comprovar que a l’exterior de les instal·lacions la temperatura és més alta que a l’interior. Indignant!!

Els delegats de Riscos Laborals d’USPAC han elevat la queixa als responsables del ISPC per tal que arreglin amb urgència aquestes disfuncions, per una altra banda, hem denunciat els fets a Inspecció de Treball, per aconseguir que això no torni a passar, ja que som de sobres coneixedors de l’apatia, desídia crònica per part de la nostra Administració.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que posin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Mollet, 9 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.