ACCIÓ SINDICAL

USPAC DENUNCIA DAVANT INSPECCIÓ DE TREBALL LES IRREGULARITATS A LA GALERIA DE TIR DE SALOU

28/2022

El 29 de juny de 2021, es va realitzar una avaluació de Riscos Laborals, a la galeria de Tir de Salou. Una de les mesures a corregir és la instal·lació d’un avisador lumínic que es posi en funcionament en cas d’emergència o evacuació de l’edifici.

En l’actualitat els companys que es troben fent exercicis de tir dins la galeria, amb els cascs de protecció auditiva, en el cas que s’activés l’alarma sonora de l’edifici no l’escoltarien, amb el perill que això suposaria.

Recordem que en l’actualitat continuem en nivell 4/5 d’alerta terrorista, i que Salou està afectada pel PLASEQTA només a tall d’exemple.

Avui dia, tot i que aquesta deficiència va ser categoritzada com a PRIORITAT ALTA en data 24/11/2021 per la mateixa Administració, tot continua igual.

No podem admetre de cap de les maneres aquesta apatia, desídia i imprudència temerària ja crònica per part de la Subdirecció de Riscos laborals.

Els nostres delegats de Riscos Laborals han denunciat finalment aquests extrems a Inspecció de Treball.

USPAC sempre denunciarà totes aquelles mancances i deficiències que fiquin en perill o afectin la salut dels nostres companys/es. L’Administració és la garant de la seguretat de tots els seus treballadors i ja estem cansats de ser tractats com a funcionaris de tercera.

Aprofitem per recordar que davant situacions i condicions laborals com aquestes contacteu amb el /la delegat/a de referència o envieu e-mail a riscoslaborals@uspac.cat

 

USPAC, L’ESCUT DELS MOSSOS

Salou, 9 de febrer de 2022

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.