ACCIÓ SINDICALRESUMS REUNIONS

USPAC NO BLANQUEJARÀ CAP FALSA NEGOCIACIÓ

36/2023

No és novetat, aquest Departament d’Interior, igual que els anteriors ens pren el pèl.

Amb la connivència d’algun sindicat portem anys amb acords que no només no han estat favorables pel nostre col·lectiu, sinó que l’han perjudicat. Actualment, continuem immersos en una falsa negociació que es demostra un cop quan ens convoquen “a correcuita” a una reunió per obrir una hipotètica taula de negociació dimecres passat. Convocats de nou a una REUNIÓ DE COSTELLADA més que la USPAC no blanquejarà, ens emplacen a una nova reunió el dia 9 de març per donar-nos retorn de les propostes que els vam avançar i ens convocaran a una tercera reunió per tancar el marc de l’acord i “iniciar la negociació”.

La nostra proposta, que ja us vam avançar, és àmplia i passa per punts tan importants i que no permetrem que ens excloguin com: equiparació salarial amb altres cossos especials, reducció jornada anual, compensació en festius, regulació d’horaris i conciliació i pla de carrera professional per USC i especialitats. L’exclusió de qualsevol d’aquests punts en la negociació serà un mal inici i no ens trobaran  en un acord de mínims, als que ens tenen tan acostumats.

Al final de la reunió de dimecres, es va evidenciar, la veritable necessitat que té el Departament d’Interior d’asseure’s amb les organitzacions sindicals representatives i és que la mateixa sindicatura de comptes en l’informe que va sortir a la llum fa poc els donava una bona estirada d’orelles.

Sereu informats de totes les passes que fem i sobretot de com van avançant les reunions, no permetrem que s’eternitzi més en el temps un acord que permeti que el Cos de Mossos d’Esquadra estigui a l’altura i nivell de la resta de cossos especials i policials de Catalunya, no som més que ningú, però tampoc menys, per tant, reclamem que se’ns tracti, com a mínim, igual que a la resta. Estigueu atents!

Ja han passat 15 anys de l’últim acord amb millores reals, en aquest temps ha quedat palès la nostra indiscutible vocació de servei, en una tasca policial que ha patit moltíssims canvis i hem demostrat sobradament la nostra capacitat adaptativa.

 

USPAC,L’ESCUT DEL MOSS@S

Barcelona, 24 de febrer de 2023

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.