ACCIÓ SINDICAL

USPAC PROMOU LA CAMPANYA “BUCH, SIT & TALK” PER DENUNCIAR LA MANCA DE NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA

142/2019

Des d’USPAC, aprofitant la reiterada petició de diàleg que es fa des de la Generalitat al Govern central, volem demanar que d’una vegada per totes hi hagi una negociació col·lectiva per als Mossos d’Esquadra. Igual que el President de l’executiu català, Quim Torra, es mostra “indignat” davant els mitjans de comunicació pel cas omís a les seves demandes, des del sindicat recordem que aquesta situació no és nova pels membres del cos, on “ni hi tenim ningú, ni s’espera que hi siguin” tenint en compte “el tarannà que porta actualment el Departament”.

 

Per aquest motiu, per la força que ens van donar les urnes en les darreres eleccions sindicals i perquè els membres d’aquest cos ens tornem a sentir valorats pel Departament, com sí que ho estem per la ciutadania, iniciem la campanya “BUCH, SIT & TALK”. Cal recordar que hem iniciat el tercer Conflicte col·lectiu basat en una proposta d’Acord, presentada a finals d’estiu als Departaments d’Interior i Economia. Tot plegat, més d’un any després de tirar endavant el primer i el segon Conflicte on el Departament, en lloc de seure i resoldre el conflicte mitjançant la negociació, ha ignorat l’extrema situació que es viu al Cos de Mossos d’Esquadra, a més de mirar cap a una altra banda i exigir encara més esforç als membres del cos.

 

Des d’USPAC, com a sindicat guanyador en vot presencial a les eleccions sindicals celebrades el passat mes de març, ens veiem en l’obligació d’exigir que s’iniciïn d’immediat les negociacions de millores i de retorn dels drets i retribucions retallades amb l’ inici de la crisi econòmica que encara no se’ns han revertit. Hem de recordar que moltes d’aquestes mesures ja s’han aplicat a la resta de funcionaris, i que col·lectius com el de metges i bombers ja han signat millores, tant de recursos materials i humans com econòmiques.

 

No hem d’oblidar que segons l’última enquesta de CEO el Cos de Mossos d’Esquadra és la segona institució més ben valorada del país, i que un 79,8% de la població aprova els Mossos com a Institució.

OBRIR XAT
Bon dia! Aquesta és un missatge automàtic del whatsapp del despatx de la USPAC.
El nostre horari d'atenció al whatsapp és de dillums a dijous de 8h a 20h i divendres de 8h a 14h.
En cas d'atemptat amb lesions i baixa fora d'aquest horari, truca'ns.
Digues-me en que et puc ajudar i en breu et respondrem.